Klubmodul henter siden
HGATM ´s serieløb 2021-2022, 7 nov.
Tilmeldingsfrist er overskredet

Serieløbene sæson 2019-2020

HGATM afholder hen over vinteren Serieløbene, som er 4 umiddelbart ens løb. Her udbydes hver gang 3 distancer på henholdsvis 3.6 km, 5.9 km og 10 km

Hvert løb har et navn, som er med til, at hvert løb får sin egen personlighed, selvom ruterne er ens fra gang til gang.

·         Halloweenløbet afholdes                    7.11.2021

·         Juleløbet afholdes                               5.12.2021

·         Nytårsløbet afholdes                           2.1.2022

·         Fastelavnsløbet afholdes                    6.2.2022

Der kan også forekomme særlige indslag ved hvert enkelt løb – dette adviseres løbende

For alle serieløbene gælder:

Start:                  Herlufsholm Idrætscenter, Herlufsholm Allé 233, 4700 Næstved

Tid:                      Kl. 11.00

Pris:                    60 kr. ved online tilmelding. 100 kr. ved tilmelding på dagen.

Det er muligt at købe til alle 4 løb for 200 kr.

Serieløbene giver mange muligheder:

·         Hvis du vil holde dit løb ved lige over vinteren, kan det være en motivationsfaktor at skulle møde til løb hver måned.

·         Da det er de samme ruter, der løbes til hvert serieløb, er det muligt at følge med i hvordan formen er over vinteren

·         Da der er flere distancer, kan ALLE være med og derfor også familievenligt (børn under 15 år skal være ifølge med en voksen)

·         Det er børnevenligt med den korte distance på 3.6 km

·         Der er plads til den ambitiøse løber hvor tiden er afgørende og der er lige så meget plads til den ultimative motionist, der ’bare’ skal være med

Efter hvert løb serveres som minimum vand og frugt til alle deltagere.

Børn under 15 år ifølge med voksne er altid gratis

Vi henstiller til online tilmelding. Du får det billigst og det gør arbejdet en del lettere for HGATM

Køb af start nr. på løbsdagen kan kun ske med kontant betaling (lige penge) eller mobile pay

Tilmelding i klubmodul kræver oprettelse af profil. Det er generelt nemmest og mest sikkert, at man fortager individuel tilmelding. Det er dog muligt at tilmelde flere på engang - læs vejledning grundigt (man kan oprette andres profiler via egen profil.) Det er især smart for familier med børn).

Hvis der er spørgsmål vedrørende tilmeldingen, så kontakt Monica Mikkelsen monica.mikkelsen@hotmail.com

Afhentning af start nr. og evt. køb heraf.

Start nr. mv. afhentes/købes på løbsdagen fra kl. 9.30 I Herlufsholm Idrætscenter (HGATMs klublokale).

Kom i god tid!

Tidtagning:

Tidtagningen foretages elektronisk af HGATM, hvor alle får nettotid.

Hvorfra det også er muligt at udskrive diplom.

Toiletter og omklædning

Der er tilgang til flere toiletter.

Der er mulighed for omklædning med bad.

Parkering.

Der er mulighed for parkering ved Herlufsholms Idrætscenter.

Ruterne:

3.6 km – Grøn rute

Med start/mål på Herlufsholm idrætscenter vil ruten gå over i Herlufsholm skoven. Der krydses ikke offentlig vej på denne rute. Ruten er relativt flad og meget velegnet for børn

5.9 km (ruten er DAF opmålt) – Blå rute

Med start/mål på Herlufsholm Idrætscenter vil ruten gå over i Herlufsholmskoven, hvor man løber langs Susåen mod Slusehuset, hvor åen krydses. Derefter løbes tilbage langs Susåen. Der drejes af umiddelbart inden man når Herlufsholm Kostskole, hvor man krydser Herlufsholm Allé og drejer til højre og via Herlufsholm Allé løber tilbage til mål på Herlufsholm Idrætscenter.

10 km (Ruten er DAF opmålt) – Rød rute

Med start/mål på Herlufsholm Idrætscenter vil ruten gå over i Herlufsholmskoven, hvor man løber langs Susåen mod Slusehuset, hvor åen krydses. Derefter løbes tilbage langs Susåen. Der drejes af umiddelbart inden man når Herlufsholm Kostskole, hvor man krydser Herlufsholm Allé. Herefter fortsætter man i Klokker Kohave skoven på en rundtur mod uret for at vende tilbage til Herlufsholm Allé og løber tilbage til mål på Herlufsholm Idrætscenter. Ruten er relativt couperet